Chrome

Chrome voor iPhone

Stijlvolle, snelle browser met fijne synchronisatie-opties

Chrome is een razend populaire browser die opvalt door snelheid en een minimalistisch design. De gratis webverkenner werkt uitstekend op je iPhone maar komt pas echt tot z'n recht op een iPad. Daar is de browser bijna niet te onderscheiden van de...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Onbeperkte tabbladen
  • Surfen met spraakbesturing
  • Incognitomodus aanwezig

TEGEN

  • Op iPhone ietwat langzaam

Excellent
9

Chrome is een razend populaire browser die opvalt door snelheid en een minimalistisch design. De gratis webverkenner werkt uitstekend op je iPhone maar komt pas echt tot z'n recht op een iPad. Daar is de browser bijna niet te onderscheiden van de volwassen versie voor pc en Mac.

Het was één van de stokpaardjes van iOS: een vloeiende internet-ervaring op mobiele telefoons. De mobiele versie van Safari bleek comfortabel, maar beperkt in functionaliteit. Bovendien is Safari nauwelijks vernieuwd door de jaren heen. Google Chrome trekt echter werkelijk alles uit de kast om fervente internetters van dienst te zijn. Chrome werkt intuïtief en heeft fijne synchronisatie-opties aan boord. Log je in, dan krijg je bijvoorbeeld de bladwijzers en geschiedenis van surfsessies op verschillende apparaten (waar je bent aangemeld) te zien.

Chrome voor iOS is een universele app, wat betekent dat het op iPhone én iPad draait (alsmede op iPod touch). Op een iPad oogt de browser vrijwel gelijk als de desktopversie, op de iPhone ziet het er uiteraard compacter uit. Rechtsboven in het scherm vind je de instellingen, waar je onder andere een incognitoblad opent (surfen zonder sporen) of de desktopversie van een pagina opvraagt. Wat in de reguliere versie van Chrome slechts mogelijk is met een extensie, is in de iOS-versie al aanwezig: spraakbesturing.

Chrome is voor iPad-gebruikers een goede vervanger van Safari. Hoewel Chrome op een iPhone ook prima werkt, is de snelheid waarmee pagina's laden ietwat lager. Toch is de ervaring uitstekend en surf je dankzij spraakbesturing, de incognitomodus en het rappe wisselen tussen tabbladen snel en stijlvol.

Meeste downloads Browsers voor iphone

Chrome

Download

Chrome 73.0.3683.68

Beoordelingen about Chrome

×